Пятница, 29.03.2024, 15:05
Главная/Acasa
Регистрация/Înregistrare
Вход/Login
Muzica romaneasca
Приветствую Вас/Salut Гость | RSS
[ Новые сообщения/Ultimele mesaje · Участники/Membri · Правила форума/Regulament · Поиск/Caută · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Румынская музыка (Muzica romaneasca) » Исполнители и группы » Keo
Keo
E_SambaДата: Четверг, 06.11.2008, 01:29 | Сообщение # 1
Ro_mania
Группа: Администраторы
Сообщений: 179
Награды: 2
Репутация: 101
Статус: Offline

Elvetian si roman in acte, doar roman in suflet, dupa cum declara el intr-un interviu acordat BestMusic, Keo (Cosmin) s-a nascut pe plaiuri mioritice, dar a copilarit la Geneva. Artistul s-a intors in Romania in toamna anului 2005 si a facut cunostinta cu publicul roman prin intermediul melodiei `Azi vii, maine pleci`, care a devenit hit in scurt timp de la lansare.

Succesul imediat pe care l-a repurtat Keo in tara noastra nu a fost intamplator. El are in spate multi ani de munca. Primele sale piese au fost compuse la 14 ani. Cea dintai formatie, I Scream, a fost infiintata doi ani mai tarziu. Cum totul se desfasura in perioada liceului, I Scream nu a rezistat decat in timpul anilor de studiu, odata cu terminarea acestora fiecare membru al trupei alegand alt drum. Apoi cautarile muzicale au continuat cu trupa de jazz-rock instrumental Extravaganza. Dupa ce s-a mutat in Los Angeles, Keo si-a imbogatit activitatea muzicala prin jam session-uri cu muzicieni rock in diverse cluburi celebre printre care Viper Room si Whiskey GoGo.

Afirmarea muzicala s-a produs odata cu infiintarea trupei The Park. Cu aceasta formatie, Keo a lansat albumul pop-rock `Spiders Of Addiction`, ale carui piese a avut sansa sa le interpreteze live in cadrul unor festivaluri celebre cum ar fi: Open Air si Montreaux Jazz Festival, unde trupa sa a cantat in deschiderea concertului lui David Bowie.

Acum, intr-o perioada in care majoritatea artistilor de la noi vor sa-si faca un nume afara, Keo s-a intors in Romania. Albumul sau de debut pe piata de la noi se numeste `Fara aripi`. La acest material si-au adus contributia doi cunoscuti producatori francezi: Yorgos Benandros, cel care se afla in spatele masinilor de hituri "Star Academy", "Roch Voisine", si Dove Attia, a carui semnatura se afla pe celebrele muzicaluri franceze – "Pe aripile vantului", "Les Dix Commandements", "Regele Soare". Pe discul `Fara aripi` se gaseste si piesa `Daca as putea sa zbor`, pe care o puteti asculta pe Bestmusic.

De cand a venit in Romania, Keo este o figura foarte vizibila in mass media romaneasca. Succesul melodiilor sale, dar si relatia pe care o are cu Andreea Balan, participarea la Targul de Barbati si castigarea unor premii sunt fapte care l-au adus mai tot timpul in atentia publica.





 
Форум » Румынская музыка (Muzica romaneasca) » Исполнители и группы » Keo
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляется системой uCoz |