Четверг, 28.03.2024, 22:25
Главная/Acasa
Регистрация/Înregistrare
Вход/Login
Muzica romaneasca
Приветствую Вас/Salut Гость | RSS
[ Новые сообщения/Ultimele mesaje · Участники/Membri · Правила форума/Regulament · Поиск/Caută · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Румынская музыка (Muzica romaneasca) » Исполнители и группы » Simplu (Smiley)
Simplu (Smiley)
ArsenieДата: Среда, 05.11.2008, 18:39 | Сообщение # 1
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 50
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline

Simplu appeared in 2000 mainly as a breakdance band, but soon entered into the music scene as well. The band is made up of Smiley (voice), CRBL (whom you probably now as the coordinator of Mihai’s dancers at Eurovision this year), Piticu’ (Dworf) Omu' negru (Black man) and Francezu’(French man). Behind the band stands the composer Marius Moga (who, if rumours are true, seems will also start collaborating with Kylie Minogue).

From left to right: Smiley, Piticu', Francezu', Omu' negru, CRBL

The band was formed by the union of two „rival” breakdance bands and also included Taz, who left the band last year. Some of their older hits include ‘Oare ştii ? ‘, ‘Hi, bye’ , ‘Să zburăm spre cer’ or “Jumătatea ta” (together with Cream)

Their new album, “Oficial imi merge bine”, will be part of a trilogy called “Simplu fever”, made up of 3 albums which will be released consecutively in a short period . The songs contain different influences from the 30s up to the 90s, which adds an interesting variety to the basic dance themes.

The videoclip is a love story from the 30s, combined in the end with sincron scenes and breakdance. The central figure of the video is the czech beauty Anetta Parris, who also appeared in Blue’s video “Guilty”. In the clip you can also recognize Dan Teodorescu, Marius Moga, Don Baxter, Cream and Anda Adam, chosen due to the fact that all of them collaborated on Simplu’s album.

The whole shooting used over 50 costumes and lasted over a week, but the result is a real movie scene from the 30s, with some “spicy” elements that make it really worth watching imo.


Всем привет!
 
E_SambaДата: Четверг, 06.11.2008, 01:32 | Сообщение # 2
Ro_mania
Группа: Администраторы
Сообщений: 179
Награды: 2
Репутация: 101
Статус: Offline
Trupa a luat fiinta in 2000, prin fuziunea a doua grupari de break dance, "Mesaj Nou" (Pitesti) si "Extreme" (Bucuresti).

Numele SIMPLU vine de la Simplu - Idei - Munca - Putere - Lupta - Uniti, un adevarat motto pentru membrii trupei: Omu Negru, Smiley, Piticu, Francezu, C.R.B.L - 5 baieti plini de viata, inventivi, experti in break dance, cu o conditie fizica de invidiat.
In decembrie 2000, trupele rivale din care faceau parte (Mesaj Nou si Extreme) au fuzionat. Au urmat antrenamente comune, realizarea coregrafiei, aparitii in numeroase emisiuni de televiziune si spectacole. In februarie 2001 si-au lansat primul material discografic. Iar in noiembrie 2005, au pasit intr-o alta etapa a carierei lor, semnand un contract cu CAT MUSIC.

OMU NEGRU
M-am apucat de muzica si break-dance la varsta de 16 ani. Am facut parte mai intai din trupa Cool As Ice, apoi din trupa Trivale.
Break-dance-ul este aproape o obsesie pentru mine. Imi doresc foarte mult sa particip la Battle of the Year - Campionatul Mondial de b-boying. Pe langa break-dance imi mai plac foarte mult filmele si imi place sa joc jocuri pe computer.
Desi am ajuns cunoscut alaturi de SIMPLU, nu am reusit sa imi inving timiditatea... Poate ca intr-o zi...

FRANCEZU`
Cele mai mari pasiuni ale mele sunt dansul si desenul. Desenez si dansez oricand si oriunde. Cele mai arzatoare dorinte ale mele sunt sa ajung sa concurez la Battle of the Year - Campionatul Mondial de b-boying si sa imi vad desenele expuse. Desenele mele, care au ajuns acum la un numar impresionant, vorbesc despre break-dance si SIMPLU si merg foarte mult pe ideea de grafitti in culori foarte vii. Totul a pornit dintr-o joaca si cu timpul am invatat sa desenez din ce in ce mai bine. Pe copertile albumelor SIMPLU apar logo-uri SIMPLU concepute si desenate de mine.
Am debutat in muzica la varsta de 18 ani. Am facut parte din trupa Next Generation din Pitesti, apoi am intrat in trupa Pro-T-Est.
Pentru mine SIMPLU a insemnat un vis implinit si sper sa ajungem cat mai departe impreuna.

SMILEY
M-am nascut intr-o dupa-amiaza calduroasa de iulie. Am avut o copilarie frumoasa desi eram un copil agitat. Viata mea a decurs normal pana la 10 ani cand placerea de a asculta muzica s-a transformat in placerea de a canta. Prin clasa a zecea mi s-a nazarit sa fac muzica pe calculator fiindca aveam prea multe idei care trebuiau concretizate intr-un fel. Virusul muzicii imi umbla acum nestingherit prin sange. Am cantat in trupa Millenium 3, pana cand am fost observati de Gyuri Pascu, care ne-a ajutat sa scoatem un album. In acelasi timp m-am imprietenit cu cei ce urmau sa devina colegii mei de trupa: CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu.
Sa cant cu SIMPLU a fost propunerea lui CRBL, dar am dat proba la casa de discuri. Au urmat repetitii de dans si cantat, apoi l-am intalnit pe Marius Moga, care s-a aratat foarte incantat de noua formula SIMPLU. Smiley mi se spune pentru ca sunt responsabil cu buna dispozitie.
Am lansat hit dupa hit, am compus si pentru alti artisti, am intrat la facultate… Restul cred ca il stiti si voi!

PITICU
Nici nu cred ca trebuie sa mai mentionez ca pasiunile mele sunt: break-dance-ul, sportul, cursele de role si cele de masini. Inainte de a incepe colaborarea cu SIMPLU am cantat cu trupele Trivale, Pro-T-Est si Mesaj Nou. Am practicat foarte multe sporturi - fotbal, inot, dans modern, judo. Motto-ul meu este "Lupta pentru o cauza in care crezi!" si ii sfatuiesc pe toti cei care lupta sa nu renunte niciodata pentru ceea ce isi doresc. Sa lupte pana la final!
Daca e ceva ce nu suport in viata sunt criticile la adresa mea. Ma pregatesc intotdeauna de la bun inceput pentru succes, iau insa in calcul si varianta unui esec si sunt obiectiv cu mine insumi. Imi place sa merg la cumparaturi. Mi-ar placea sa locuiesc in Canada sau in Germania si sa vad macar o data New York-ul.

C.R.B.L.
Sunt un Rac ambitios care reuseste de fiecare data tot ce isi propune sa faca. "Only the strong survives" este moto-ul dupa care imi conduc viata. Vinovati pentru talentul pe care il am sunt Dumnezeu si parintii mei, care m-au sustinut mereu.
Dupa ce am cantat in trupa Trivale, am infiintat trupa Mesaj Nou care a semnat un contract cu o casa de discuri. Pe 1 decembrie 2002 ia fiinta trupa SIMPLU. Din momentul in care am filmat primul clip si am scos primul material audio, pentru mine incepe o noua viata. In 2003 am deschis o sala de dans in Pitesti. Astfel am ocazia sa ii invat pe copiii talentati cate ceva. Aceasta este cea mai mare realizare a mea, pe langa colaborarea cu SIMPLU.
A, si era sa uit: am un catel, Happy, pe care l-am luat de pe strada dupa ce a fost aruncat dintr-un taxi. Mai am un motan birmanez si un papagal.

DISCOGRAFIE
X-trem de… SIMPLU (2001)
Oare stii (2002)





 
Форум » Румынская музыка (Muzica romaneasca) » Исполнители и группы » Simplu (Smiley)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляется системой uCoz |