Четверг, 28.03.2024, 15:40
Главная/Acasa
Регистрация/Înregistrare
Вход/Login
Muzica romaneasca
Приветствую Вас/Salut Гость | RSS
[ Новые сообщения/Ultimele mesaje · Участники/Membri · Правила форума/Regulament · Поиск/Caută · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Румынская музыка (Muzica romaneasca) » Исполнители и группы » Refflex (Не путаем с российской гр. "Рефлекс" =))
Refflex
E_SambaДата: Вторник, 04.11.2008, 23:46 | Сообщение # 1
Ro_mania
Группа: Администраторы
Сообщений: 179
Награды: 2
Репутация: 101
Статус: Offline
Refflex - Hituri din reflex!

Refflex - Hituri din reflex! (Foto: Refflex)

printeaza

trimite pe
e-mail

trimite pe
yahoo

Cu vreo şase ani în urmă, cluburile şi posturile de radio erau dominate de... ”O aventură”. A urmat un alt hit şi o pauză de aproape şase ani. Între timp, băieţii de la Refflex şi-au schimbat look-ul şi au revenit în centrul atenţiei cu o nouă piesă - ”Fără ea”. Cristi Dumitrescu şi Cornel Donici demonstrează, încă o dată, că ştiu să facă hituri din reflex!

Articol de: Cătălina Matei
11.08.2008

Cei doi băieţi s-au cunoscut în urmă cu şase ani, în studioul lui Viorel de la 3SE. După mai multe ”prelucrări” à la Moga, completate cu piesele lui Laurenţiu Duţă, Cristi şi Cornel au dat lovitura cu ”O aventură”, iar apoi au urcat cu ”Viteza luminii” direct în topuri. De altfel, Laurenţiu a fost şi producătorul lor executiv în acea perioadă.

Cei doi Scorpioni au intrat însă într-o pauză prelungită. Asta nu înseamnă că nu au muncit căci, în toată această perioadă, băieţii şi-au terminat studiile şi au lucrat în studio pentru alţi artişti - Mihai Trăistariu, Sexxy, Natalia Barbu şi Heaven.

Între timp, băieţii au renunţat la plete, şi-au schimbat stilul vestimentar şi revin în showbiz cu o nouă imagine: ”O dată cu trecerea timpului, ne-am maturizat, aşa că era normal să evoluăm şi în look-ul nostru. Am fost întotdeauna atenţi la noile tendinţe şi ne-am sfătuit deseori cu stilistul nostru, Cătălin Enache, cu care formăm o echipă bună”, povestesc băieţii. Iar piesa pe care tocmai au lansat-o, ”Fără ea”, deja se anunţă a fi unul dintre hiturile verii. Melodia are şi o variantă în engleză (”Here I Am”) - care, alături de o altă piesă - ”Miss your love”, rulează de ceva vreme şi în Turcia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Polonia şi Spania. Albumul lor va apărea la toamnă şi va avea 10 piese în engleză, portugheză şi română.





 
Форум » Румынская музыка (Muzica romaneasca) » Исполнители и группы » Refflex (Не путаем с российской гр. "Рефлекс" =))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


| Copyright MyCorp © 2024 | Сайт управляется системой uCoz |